U herkent uw persoonlijke smaak en stijl

... én u bent de enige met dít interieur

De kracht van een persoonlijk ontwerp

Interieurbouw Verdoorn maakt het met hout. Vakkundig en persoonlijk. Het is het stukje herkenning dat u de voldoening geeft aan een Verdoorn Interieur. Het is van uzelf. U herkent uw persoonlijke smaak en stijl. U bent trouwens de enige met dít interieur. Ongeacht of het gaat om winkelinrichting, een keuken, een bureau, lambrisering, een kastenwand, eettafel of welk onderdeel dan ook.

We geven u graag advies over wat praktisch is en mooi staat.

Waarom zou u onze ervaring niet benutten? We vinden het belangrijk om helder in beeld te brengen wat uw wensen en eisen zijn. Daarom informeren we naar uw verwachtingen, het dagelijks gebruik van het interieur of meubelstuk, de eventuele beperkingen van de ruimte en andere factoren zijn van belang. Deze fase is de basis. Zien we hierbij iets over het hoofd, dan kan dat ten koste gaan van het ontwerp of gebruiksgemak.

Verdoorn showroom

Werkplaats

Waarom zou uw interieur standaard zijn?

Het kan u gebeuren. U bent op zoek naar – laten we zeggen – een keuken, maar úw keuken lijkt niet te bestaan. U ziet modellen met fraaie elementen, u doet aardige ideeën op, maar u slaagt niet. Wat dan?
Misschien kocht u ooit een aardige zithoek. Precies wat u zocht. Exact uw smaak. Nu nog een bijpassende boekenkast, of eettafel. Na lang zoeken weet u het zeker: niet te vinden. Wat dan?

Of stel, u hebt ergens in uw huis ruimte over. Ideaal voor een inbouwkast of een kastwand, realiseert u zich. Maar u wilt meer dan een paar schuifdeurtjes. Het moet passen bij uw interieur en functioneel zijn in ruimte. Wat dan?

Verdoorn Vloeren

Naast het ontwerpen en maken van een uniek interieur, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor tapijt in de meest actuele kleuren en kwaliteiten, vinyl in de hoogst denkbare kwaliteit met voelbare hout, linoleum en tegelstructuren. Laminaat in prachtige actuele kleuren die haast niet van echt hout te onderscheiden zijn en karpetten welke wij voor u op maat kunnen laten maken. Dit alles wordt door onze eigen mensen heel vakkundig voor u gelegd. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse kleuren, dessins en materialen. Kom het aanbod bekijken in onze showroom te Veen.

vloeren